mksqhrendeelrusr

Хотел Белви 4*****
4.0/5 rating 1 vote

Хотел Белви 4*****

Локација: Хотелскиот комплекс Метропол е сместен во најубавиот дел на источното крајбрежје на Охридското езеро. Со поглед на езерото од едната страна, и со поглед кон планината Галичица од другата страна.
Капацитет:170 двокреветни соби, 3 стандардни апартмани и 1 делуx апартман.
Услуги: Надворешен базен, центар за спорт и рекреација, казино, интернет пристап, паркинг

Specifications

  • 4 Ѕвезди
  • Pool Hairdreser
455

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.