mksqhrendeelrusr

Хотел Лагадин 3***
3.0/5 rating 1 vote

Хотел Лагадин 3***

Хотел Лагадин е лоциран на мошне жиописно место, на 6 км од Охрид, во подножјето на планината Галичица и пред прекрасна плажа. Нуди одлични услови за одмор. Хотелот има долга традиција во туризмот.
Капацитет: Располага со 18 апартмани со јакузи распоредни на двата спрата на хотелот. Градбата на хотелот е модерна и се вклопува совршено во природниот амбиент.

Specifications

  • 3 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser
485

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.