mksqhrendeelrusr

Хотел Силекс 4****
4.0/5 rating 1 vote

Хотел Силекс 4****

Локација: Хотелот Силекс са наоѓа на 5 км од Охрид, на самиот брег на Охридското езеро. Реновиран е во 2009.
Капацитет: Хотел Силекс нуди 104 реновирани соби, декорирани во современ, лежерен стил вклучувајќи 12 апартмани од кои 2 се претседателски.
Услуги
: Бања, Тераса, LCD TV, Бесплатен Wi-Fi, Кабелски телевизиски канали, Директна телефонска линија.

Ценовник од април до јуни & септември и октомври:

Опис на соба Цена
ДВОКРЕВЕТНА СОБА-планина (француски) 44 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА-планина (француски) - за едно лице 30 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА –планина(2 кревети) 44 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА –планина(2 кревети) - за едно лице 30 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-планина(француски)+помошен лежај(доплата 20 евра)+дневен престој 55 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-планина(француски)+помошен лежај+дневен престој - за едно лице 30 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-поглед  црква(француски)+помошен лежај (доплата 20 евра) +дневен престој 55 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-поглед  црква(француски)+помошен лежај+дневен престој - за едно лице 30 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-езеро(француски лежај+помошен лежај (доплата 20 евра)+ дневен престој 55 евра
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-езеро(француски лежај+помошен лежај + дневен престој - за едно лице 30 евра

 

Specifications

  • 4 Ѕвезди
  • Pool Masage Hairdreser
430

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.