mksqhrendeelrusr

Хотел Св. Наум 3***
3.0/5 rating 1 vote

Хотел Св. Наум 3***

Локација: Хотелот се наоѓа во близина на манастирот Св.Наум, на 28км од Охрид, помѓу бескрајното синило на Охридското езеро, и високиот планински масив на Галичица.
Капацитет: 286 двокреветни соби, 10 апартмани со дневен прстој, 8 фамилијарни и 4 ексклузив апартмани.
Услуги: Три конференциски сали со вкупен капацитет до 200 лица, интернет пристап.

Specifications

  • 3 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser
383

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.