mksqhrendeelrusr

Хотел Турист 3***
3.0/5 rating 1 vote

Хотел Турист 3***

Локација: Хотелот е во склоп на комплексот Метропол, во прекрасен предел меѓу планината Галичица и езерото.
Капацитет: 88 двокреветни соби.
Услуги: Извонредна местоположба, сопствена плажа, спортски терени, паркинг.

Specifications

  • 3 Ѕвезди
  • Hairdreser
368

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.