mksqhrendeelrusr

Апартмани - Охрид

Приватното сместување ни малку не заостанува зад хотелското.
Прекрасни локации покрај самото езеро, соби и апартмани со впечатлив екстериер и ентериер, хигената е на завидно ниво, љубезни домакини и пристапни цени.
Низ нашето долгогодишно работење приватното сместување е класифицирано според местоположбата и квалитетот на услугата.

Овде ќе добиете повеќе информации за секој апартман или соба како и можност да направите online резевација.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК И ТУРИТЕ КОИ НАШАТА АГЕНИЦЈА ГИ НУДИ ВО МАКЕДОНИЈА.

Апартмани и соби Де Ниро - Трпејца

Апартмани и соби Де Ниро - Трпејца
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Апартманите и собите “Де Ниро” се наоѓаат на 20 км од Охрид...
Капацитет: Располага со 2/4 апартмани со 2 одвоени соби и...

Апартмани и студиа АСП

Апартмани и студиа АСП
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Студиото и апп “АСП” се наоѓаат во нова зграда на 10 мин одалеченост од центарот...
Капацитет: 2/4 студиа и 2/4 апартмани.Студиото и апп се наоѓаат во иста зграда...

Студиа и апартман Филип

Студиа и апартман Филип
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Студиата и апартман “Филип” се наоѓаат во нова зграда во центарот...
Капацитет: 1/2 студио, 1/3 студио и 1 апартман за 4 лица. Студиата се една пространа просторија...