11 октомври

11 ОКТОМВРИ - ВЕНЕЦИЈА - ВЕРОНА

Санторини за 11 октомври со превоз од Охрид

Истанбул (со поаѓање од Охрид)

Чао Италија

Дворците на Баварија

Стразбур Авион 11-ти Октомври

АЗУРЕН БРЕГ 3 ноќевања

Кушадаси-Памуккале-Ефес за 11ти Октомври

Амстердам 11ти Октомври - авион

Будва-Котор-Дубровник-Острог (со превоз од Охрид)

11 - ОКТОМВРИ ПРАГА - ВИЕНА - КАРЛОВИ ВАРИ - КАРЛШТАЈН

Салцбург и Минхен (со поаѓање од Охрид)

11 - ОКТОМВРИ СОЛУН МЕТЕОРИ

Босански пирамиди и Сараево