24-ти Мај

24-мај во Пирин Голф Спа 5* (поаѓање од Охрид) ПРЕПОРАКА !!!

Истанбул 3 ноќи поаѓање од Охрид

Стразбур Авион - сигурна реализација

ЈАШИ - КИШИЊЕВ - МОСКВА - КИЕВ

Кушадаси-Памуккале-Ефес

Истанбул 2 ноќи (со поаѓање од Охрид)

Рим - со превоз од Охрид

Концерт Андре Риеу - Загреб

Мајски викенд во РИМ

РОДОС- Бисер на Медитеран