24-ти Мај

24-мај во Пирин Голф Спа 5* (поаѓање од Охрид) ПРЕПОРАКА !!!

ЈАШИ - КИШИЊЕВ - МОСКВА - КИЕВ

Рим - со превоз од Охрид

Концерт Андре Риеу - Загреб

Мајски викенд во РИМ