23 октомври

Крит (со поаѓање од Охрид )

Лутраки со 2 ноќевања (со поаѓање од Охрид)

Малта 23ти Октомври - авион

АЗУРЕН БРЕГ 3 ноќевања

Чао Италија

Банско (со поаѓање од Охрид)

Кушадаси (со поаѓање од Охрид)

Салцбург и Минхен (со поаѓање од Охрид)

23 ТИ - ОКТОМВРИ СОЛУН МЕТЕОРИ

Пиза - Рим - Фиренца - 23 ОКТОМВРИ

Швајцарија за 23ти Октомври

ИСТАНБУЛ за 23-ти Октомври - со поаѓање од Охрид -СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Рим - авион

Солун - Паралија - Метеори/ 1 ноќевање ( со превоз од Охрид)