24-ти Мај

Пирин Голф&Spa 5* Банско во Мај (промо 30 еур полупансион)

Рим - Неапол - Алберобело (со поаѓање од Охрид)

ВИЕНА летен фестивал (со превоз од Охрид)

БУДИМПЕШТА 2 ноќевања

МИЛАНО 2 ноќевања

ПРАГА 2 ноќевања

АТИНА 2 ноќевања

ВЕНЕЦИЈА 3 ноќевања

АЗУРЕН БРЕГ 3 ноќевања

БУДИМПЕШТА 3 ноќевања

Кушадаси-Памуккале-Ефес за 24-ти мај

24 - МАЈ - НИШ - ПРОЛОМ БАЊА - ЏАВОЛА ВАРОШ

24 - МАЈ БУДВА - ОСТРОГ (со превоз од Охрид)

МАЈ ВО ЊУЈОРК