mksqhrendeelrusr

Будва со превоз од Охрид
5.0/5 rating 1 vote

За 8 - ми СЕПТЕМВРИ

 

ВИКЕНД во БУДВА - Црна Гора

 

 1 ден - 05.09.2018 Поаѓање од Прилеп во 22:00 часот со туристички автобус, попатно поминување преку Битола, Ресен и Охрид. Патот води преку Албанија.

 2 ден - 06.09.2018 Пристигнување во Будва во утринските часови. Околу 12.00 часот сместување во апартмани или во хотел. Слободно попладне за капење. Ноќевање.

3 ден - 07.09.2018 Слободно време за капење и други слободни активности. Ноќевање.

4 ден - 08.09.2018 Слободно време за капење и други слободни активности. Ноќевање.

5 ден - 09.09.2018 Слободно време за капење и др.. Попладнето поаѓање за Македонија, ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Македонија во ноќните или раните утрински часови на 10.09.2018г.

 

Цена: 4600 ден. Сместување во студиа и апартмани (наем)

 

Деца со родители од 4 до 14 г. = 3000 ден. (во 1/3,1/4 соби)

Во цената е вклучено:

- автобуски превоз на дадената релација

- 3 ноќевања во студиа и апартмани вила Шишевич и други вили.

- организација на патувањето

Во цената не е вклучено:

- патничко здравствено осигурување

188

Leave a comment

You are commenting as guest.