Далечни патувања

Куба

МАЛДИВИ – Промотивни Пакети!

ЗАНЗИБАР

Бали 1ви Мај

Јапонија – убавината на расцветаните вишни и тајните на самураите

ЈАПОНИЈА - земјата на изгрејсонцето - со авионски превоз од Скопје

Малдиви и Шри Ланка (авион)

Магичната Кина 1ви Мај

Аргентина и Бразил 2018!