Хотел ,, Здравец ,, 4**** - Велинград
5.0/5 rating 1 vote

 

Цените за собите се по лице на ден, а за апартманите по апартман на ден.

 

Во цената е вклучено:

 

 

Дополнителни услови:

-Туристичка такса и осигурување 2 евра по лице на ден

 

Преземање на собите во 14.00 часот, со исклучок на недела кога преземањето на собите е во 15.00 часот.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ >>>ЛИНК<<<

616

Leave a comment

You are commenting as guest.