Пролетни аранжмани

Пирин Голф&Spa 5* Банско во Мај (промо 30 еур полупансион)

Пирин Голф апартмани 4*

Пирин Голф апартмани 4* ПРОМО за мај !!!

Тирана и Драч еднодневна (со поаѓање од Охрид)

Атина 2 ноќевања (со поаѓање од Охрид)

Костур и Св.Ахил еднодневна (со поаѓање од Охрид)

Хотел "Глазне" 4*

Острошки Манастир (20.05 - 21.05)

МАЈ ВО ЊУЈОРК