8-ми Март - автобус

Сараево со превоз од Охрид

Јелен Салаш (Војводина) за 8ми Март

8 март во Истанбул ( поаѓање од Охрид )

Верона - Милано - Торино со поаѓање од Охрид

Љубљана

Белград за 08-ми март со поаѓање од Охрид

Будимпешта-Виена за 08-ми март со поаѓање од Охрид

Лидо ди Јесоло - Верона - Венеција со поаѓање од Охрид

Рим 3НП - ( со превоз од Охрид)

Софија 1 ноќевање (со поаѓање од Охрид)

Азурен Брег - со поаѓање од Охрид - сигурна реализација!

8ми март во Загреб заедно со Бочели - 1 ноќевање

8ми март во Загреб заедно со Бочели - 2 ноќевања

Букурешт - Дракула тура - Сигурна реализација!

Швајцарија (превоз од Скопје)

Дворците на Баварија 3НП (превоз од Охрид)

Стразбур - Колмар 3НП (превоз од Охрид)

Прага 2НП (превоз од Охрид)

Виена 2 НП (со поаѓање од Охрид)

Bella Puglia - Арбелобело 3НП (превоз од Охрид)

Чинкве Тере - Фиренца 3НП (со превоз од Охрид)

Сандански (со превоз од Охрид)

Карневал во Ница

ЈАШИ - КИЕВ – КИШИЊЕВ

Врњачка бања ( со превоз од Охрид )

Опатија, Загреб, Трст

Венеција - Фиренца - Верона- Сирмионе - 2НП (превоз од Охрид)- Сигурна Реализација

Атина - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!

Солун - еднодневна со поаѓање од Охрид