abcdefghijklmnopqrstuvwxyz#

Нова година - автобуски програми

ВЕРОНА -ВЕНЕЦИЈА –ТРСТ

Чинкветере - Фиренца - Сиена - Сан Џимињано (со превоз од Охрид)

Милано за Нова година 2НП ( поаѓање од Охрид ) - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Прага-Дрезден-Карлови Вари-Виена 3НП(поаѓање од Охрид)-СИГУРНА РЕЛАИЗАЦИЈА!!!

Милано 3 ноќи (поаѓање од Охрид) СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!!!

Прага 3 ноќи (поаѓање од Охрид)

Венеција - Фиренца - Верона (со поаѓање од Охрид)

Белград 2 НП (со поаѓање од Охрид) - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!!!

Виена (со поаѓање од Охрид) - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!

Нова година во Краков

Лутраки (со поаѓање од Охрид) - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!!!

Азурен Брег - сигурна реализација!

Виена 2 НП (со поаѓање од Охрид) - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!!!

БУДИМПЕШТА 3 ноќевања (превоз од Охрид) - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!!!

ВЕНЕЦИЈА 3 ноќевања ( со поаѓање од Охрид)

Кушадаси-Памуккале-Ефес (со превоз од Охрид)

Нова Година во Будва (со превоз од Охрид)

Атина - Нова Година - СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

БУДВА - СУТОМОРЕ - ОСТРОШКИ МАНАСТИР (со поаѓање од Охрид)

Нова Година во Дубровник (со поаѓање од Охрид)

Нова Година во Банско

Нова година Драч