Велигден

Азурен Брег (превоз од Охрид)

Дворците на Баварија со поаѓање од Охрид

Будимпешта 3 НП со поаѓање од Охрид

Пирин Голф&Spa 5* Банско (Велигден-сопствен превоз)

Пирин Голф Апартмани 4* Банско (Велигден-сопствен превоз)

хотел Римска Бања , С. Бања

Милано 3 ноќи (поаѓање од Охрид)

Венеција-Верона-Фиренца

Белград (со поаѓање од Охрид)

Будимпешта 2 ноќи (со поаѓање од Охрид)

Велигден во Русковец Ресорт 4* - Добриниште

Израел & Јордан – од Скопје

Будва - Сутоморе (со поаѓање од Охрид)

Прага,Карлови Вари, Виена ( од Охрид )

Тоскана & Чинкветере ( од Охрид )

ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и радоста

Северен Кипар

Кападокија

Крф за Велигден 2 ноќи

Крф за Велигден - еднодневна од Охрид