Промо цени - LAST MINUTE !!!

ПРОМО ЦЕНИ
Лето 2017


ПОНУДА БР. 1

 

ПРОМО ЦЕНА!!!
ВИЛА АТИНА - ПАРАЛИЈА - 20 метри од плажа
- Наем на 1/3 студио: 279 евра
Можност за доплата за превоз од Охрид - 35 евра по лице26/07-04/08 8 Вила Авра Лаганас, Закинтос 1/3 341 Еур http://aries.mk/package/zakintos/
25/07- 03/08 9 Вила Мели Неи Пори 1/3 355 Еур

Страницата е посетена:

4138

Печати

Share this product