ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ ЛЕТО 2018 !!!

ГРЦИЈА ЛЕТО 2018 СО ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ !!!

>>> КЛИКНЕТЕ ТУКА <<<

 

 

Криопиги


Alexander the Great Beach Hotel

7 ноќевања, полупансион

По лице од  168 €


icon_2.png
Потос
Alexandra Beach
★ ★ ★ ★
7 ноќевања, полупансион
по лице од 220 €

 

 

 

 

 

 

 

Паралија

 


Hotel & Spa Mediterranean Village

7 ноќевања, полупансион

по лице од  265 €


 

 

 

Паљури

Chrousso Village Hotel

7 ноќевања, All Inclusive

по лице од 271 €

 

 

 

Никити

 


Acrotel Elea Village

7 ноќевања, All Inclusive

по  лице од 323 €

 

 

Тасос

Thassos Grand Resort

7 ноќевања, полупансион

по лице од 332 €

 

Страницата е посетена:

824

Печати

Share this product