mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Будва

Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора Ве чека Будва.Преубав град опкружен со sидини, со волшебни плоштади,долга песочна Словенска плажа,со  блискиот остров Св.Никола,вистински бисер на природата и уметноста на човекот ќе го направат Вашиот одмор незаборавен.

Будва - Хит понуда Лето 2018 со превоз од Охрид
5.0/5 rating 1 vote

Хотел ,,Bečići (ex.Naftagas),, **
4.0/5 rating (2 votes)

Хотел ,,Татјана,, 3 * - Будва
3.0/5 rating 1 vote