mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Чањ

Чањ е мало туристичко место на брегот на Јадранското море, сместено помеѓу Будва и Бар. Одалечено е од Будва околу 20 км и од Бар околу 10 км. Има прекрасана плажа - Краљичина плажа, долга 1200 м. Настрана од главни сообраќајници, Чањ нуди услови за пријаетен и мирен одмор.

Апартмани "Лара" - Чањ
5.0/5 rating (2 votes)