mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Калитеа

КАЛИТЕА е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во кристално чистата вода и белата песок на плажата која скоро секоја година е наградувана со плаво знаменце. Калитеа сместена во прекрасната околина опкружена со борови дрва Ви овозможува да уживате во многубројните, таверни, кафе барови, бутици,  дискотеки и ноќни клубови кои ги привлекуваат туристите од сите околни места со што се вбројува во еден од најзабавните градови на Халкидики, а разновидните продавници и бутици нудат можност за шопинг интересен за туристите од сите возрасти.

Aпартмани "Popis" (поаѓање од Охрид)
4.0/5 rating (3 votes)

Апартмани „Меропи“ (поаѓање од Охрид)
3.5/5 rating (2 votes)

Вила "Dimitra"
3.8/5 rating (4 votes)

Вила "Thea"
3.0/5 rating (6 votes)

Вила "Посејдон" Калитеа
4.3/5 rating (3 votes)

Вила ,, Амос,, Калитеа (поаѓање од Охрид)
4.5/5 rating (2 votes)

Вила „Атлантик“
3.3/5 rating (4 votes)

Вила „Галини“
5.0/5 rating (2 votes)

Вила „Елизабет“
4.6/5 rating (5 votes)

Вила „Христос“
5.0/5 rating 1 vote