mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Канали - Јонско м.

Kanali е приморско место областа  Превеза  северозападна Грција.  Kanalis се наоѓа на брегот на Јонското Море, 12 километри северно од  Превеза и 35 километри од Лефкада. На 6 километри од ова место е лоциран  античкиот град Епир. Местото располага со пространа песочна плажа  со голем број на барови  слична на таа во популарното туристичко место Врахос. 

 

Вила „Виолета“
4.5/5 rating (2 votes)

Вила „Маргарита“
5.0/5 rating (2 votes)

Канали-Ionion Alpha (со превоз од Охрид)
4.7/5 rating (3 votes)