mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Врахос - Јонско м.

Врахос е мало место кое се наоѓа на една од најубавите плажи на јонско море. Ова место е лоцирно  помеѓу Парга  и Превеза и ги воодушевува туристите со своите природни убавини. Врахос е прекрасна комбинација на бесконечна песочна плажа, тиркизна морска вода и прекрасна зелена планина. Покрај плажата има широк kеј на кој се лоцирани голем број на кафе барови и ресторани.

Sea View Apartment
4.0/5 rating (4 votes)

Вила „White Sands“
3.9/5 rating (7 votes)

Вила „Лукас“
5.0/5 rating (4 votes)

Вила „Пелагос“
4.0/5 rating (3 votes)