mksqhrendeelrusr

Еднодневни излети
4.8/5 rating (4 votes)

 

 

Поаѓање од Битола во утринските часови, враќање после осум часа од моментот на пристигнување...

Во цената е вклучено: Автобуски превоз + еколошка такса

 

Калитеа 800 денари

Сани бич 800 денари

Никити 850 денари

Неа Флогита 750 денари

Паралиа 700 денари

Олимпик бич 700 денари

Переа 600 денари

Солун 600 денари (секоја Сабота)

510

Leave a comment

You are commenting as guest.