mksqhrendeelrusr

Автобуски превоз ОХРИД - БАНСКО и Сандански сезона 2018/19
5.0/5 rating 1 vote

Поаѓање секои ЧЕТВРТОК и НЕДЕЛА

 

ОХРИД - БАНСКО - ОХРИД

Цена: 35€ - за возрасни

Цена: 25€ - за деца од 2 до 10 години

Од Охрид во 03:30 часот

Од Банско во 14:00 час. по локално време

 

БИТОЛА - БАНСКО - БИТОЛА

цена: 30€ - за возасни

цена: 20€ - за деца од 2 до 10 години

 

Охрид - Сандански - Охрид

Цена: 30€ - за возрасни

Цена: 25€ - за деца од 2 до 10 години

Од Охрид во 03:30 час

 

Битола-Сандански-Битола

цена: 25€ - за возрасни

цена: 20€ - за деца од 2-10 години

поаѓање од Битола 05,00 часот

Патниците се оставаат до најблиското достапно место до хотелот каде може да минува автобус

532

Leave a comment

You are commenting as guest.