mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Боровец

Боровец лежи на северните падини на планината Рила на надморска височина од 1350 метри и има одлична локација, земајќи го предвид фактот што е во непосредна близина на највисокиот планински врв на Балканот, Мусала (2925м) и на само 72 км одалеченост од Софија. Падините околу Боровец се покриени со снежна покривка од преку 1,5 метар во периодот од Ноември до Мај, по што се приметува дека овде зимската сезона трае повеќе од пололвина година. Со околу 40 км ски патеки модерно опремени со сета потребна ски инфраструктура, Боровец претставува одлично место за одмор и забава.

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*
4.5/5 rating (2 votes)

Flora Residence Aprathotel - DAISY

Flora Residence Aprathotel - DAISY
4.0/5 rating (3 votes)

Боровец Гарденс 3*

Боровец Гарденс 3*
5.0/5 rating 1 vote

Хотел

Хотел " Festa Chamkoria " 4****
4.0/5 rating (2 votes)

Хотел

Хотел " Festa Winter Palace " 5*****
5.0/5 rating 1 vote

Хотел

Хотел " Flora " 4****
5.0/5 rating 1 vote

Хотел

Хотел " Iglika Palace " 4****
5.0/5 rating 1 vote

Хотел

Хотел "Yanakiev" 4*
5.0/5 rating 1 vote

Хотел Bor 3***

Хотел Bor 3***
5.0/5 rating 1 vote

Хотел Radina's Way 4*

Хотел Radina's Way 4*
4.0/5 rating 1 vote

Хотел Рила 4****

Хотел Рила 4****
5.0/5 rating 1 vote

Хотел Самоков 4****

Хотел Самоков 4****
4.0/5 rating 1 vote