Промотивни ски пакети Банско 2018

БАНСКО – СЕ ВО ЕДНО ПАКЕТИ 2017/18

Важи за:

Престој до 28ми декември 2017

Престој  2ри јануари – 20ти јануари 2018

Престој 29ти јануари – 01ви април 2018

Важи за:

Престој до 28ми декември 2017

Престој  2ри јануари – 20ти јануари 2018

Престој 29ти јануари – 01ви април 2018

Хотел „Пирин“ 4* /

Хотел „Банско“ 4*

Хотел „Мура“ 3*

 • Полупансион во двокреветна соба
 • Ноќевање со појадок во двокреветна соба
 • Полупансион со појадок и вечера на шведска маса
 • Појадок на шведска маса
 • Ски карти
 • Ски карти
 • Ски / Сноуборд опрема
 • Ски / Сноуборд опрема
 • Ски / *Сноуборд обука
 • Ски / *Сноуборд обука
 • Вечер на ски презентација
 • Вечер на ски презентација
 • Трансфер до главната станица на ски лифтот
 • Трансфер до главната станица на ски лифтот
 • Употреба на затворен базен, фитнес, сауна  и парна бања
 • Употреба на џакузи, соба за релаксација, сауна и парна бања

4 ноќевања / 3 дена ски 280 € по лице

4 ноќевања / 3 дена ски 205 € по лице

7 ноќевања / 6 дена ски 450 € по лице

7 ноќевања / 6 дена ски 339 € по лице

9 ноќевања / 8 дена ски 529 € по лице

9 ноќевања / 8 дена ски 400 € по лице

10 ноќевања / 9 дена ски 569 € по лице

10 ноќевања / 9 дена ски 430 € по лице

11 ноќевања / 10 дена ски 609 € по лице

11 ноќевања / 10 дена ски 465 € по лице

12 ноќевања / 11 дена ски 660 € по лице

12 ноќевања / 11 дена ски 505 € по лице

14 ноќевања / 13 дена ски 740 € по лице

13 ноќевања / 12 дена ски 569 € по лице

 

Важи за:

Престој до 28ми декември 2017

Престој  2ри јануари – 20ти јануари 2018

Престој 29ти јануари – 01ви април 2018

Хотел „Стражите“ – Супериор 4*

 • Полупансион во двокреветна соба
 • Полупансион со појадок и вечера на шведска маса
 • Ски карти
 • Ски / Сноуборд опрема
 • Ски / *Сноуборд обука
 • Вечер на ски презентација
 • Трансфер до главната станица на ски лифтот
 • Употреба на затворен базен, фитнес, сауна  и парна бања

4 ноќевања / 3 дена ски 340 € по лице

7 ноќевања / 6 дена ски 565 € по лице

9 ноќевања / 8 дена ски 660 € по лице

10 ноќевања / 9 дена ски 715 € по лице

11 ноќевања / 10 дена ски 775 € по лице

12 ноќевања / 11 дена ски 830 € по лице

14 ноќевања / 13 дена ски 950 € по лице

 

 • Возрасен на дополнително легло плаќа целосна сума;
 • Доплата за еднокреветна соба 12 € на ден;
 • * Сноуборд обуката во сите пакети е 3 дена по 2 часа на ден;
 • Деца до 7 год. на дополнително легло БЕСПЛАТНО;
 • Деца до 7 год. на редовно легло  - 60% попуст;
 • * Не е предвидена ски/сноуборд обука за деца до 7 год.
 • Деца од 7 – 12 год. на дополнително легло – 60 % попуст;
 • Деца од 7- 12 год. на редовно легло – 30% попуст.
 • * Не е предвидена сноуборд обука за деца до 12 год.

Страницата е посетена:

653

Печати

Share this product