Хотел "Bansko Spa&Holidays" 4*

ПОГЛЕДНТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ХОТЕЛОТ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК

 

ХОТЕЛ “BANSKO SPA & HOLIDAYS” 4*
www.banskospa.net

Макс. лица во соба

01.12-06.12

10.12-22.1201.03-31.03

 

23.12-27.12
мин 3 ноќи

28.12-02.01
мин 3 ноќи

03.01-28.02

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО СОБА/МАНСАРДА ИЛИ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ ЛИЦА ВО АПАРТМАН НА БАЗА ПОЛУПАНИСОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)

Цена по лице во двокреветна соба

2+2chd/3adl+1chd 6.99

21 €

33 €

56 €

31 e

Цена за еднокреветна соба

1

33 €

50 €

84 €

48 €

Цена по лице во фамилијарна соба

2+3chd/3+1chd+1inf.

27€

39 €

62€

37 €

Цена по лице во двокреветна Мансарда

2

21€

33 €

54 €

31 €

Цена за 2 лица во Апартман со 1 спална

2+2/4 adl

70 €

94 €

139 €

90 €

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО СОБА/МАНСАРДА ИЛИ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ ЛИЦА ВО АПАРТМАН НА БАЗА
ALL INCLUSIVE

Цена по лице во двокреветна соба

2+2chd/3adl+1chd 6,99

27 €

39 €

/

35 €

Цена за еднокреветна соба

1

41 €

59 €

/

54 €

Цена по лице во фамилијарна соба

2+3chd/3+1chd+1inf

33 €

45 €

/

41 €

Цена по лице во двокреветна Мансарда

2

27 €

39 €

/

35 €

Цена за 2 лица во Апартман со 1 спална

2+2/4 adl

84 €

108 €

/

101 €

Во цената е вклучено: ноќевање на база полупансион (појадок и вечера) или на база All inclusive, бесплатно користење на внатрешен базен, сауна, парна бања, ладни тушеви, соба за релаксирање, фитнес, паркинг, интернет, бесплатен транспорт до ски лифтот.

 

Двокреветна соба 2 возрасни + 2 деца или 3-ца возрасни + 1 дете 6,99 год.

2 Возрасни + 1 Дете (0-6,99) - детето е бесплатно

2 Возрасни +  2 Деца (0-6,99) - 1во дете бесплатно, 2ро дете плаќа 50%

2 Возрасни + 1 Дете (7-13,99) - Детето плаќа 50%

2 Возрас.+ 2 Деца (7-13,99) - Секое дете плаќа - 50%

2 Деца (7-13,99) ( 0-6,99) со 2ца возрасни - Прво дете плаќа 50%, второ дете- бесплатно

Трет возрасен на дополнително легло плаќа 70%

3ца Возрасни + 1 Дете (0-6,99)- Дете - бесплатно

1 или 2 Деца до 6,99 год. со 1 Возрасен во двокреветна = еднокреветна

Прво дете (7-13,99) + Второ дете до 6,99 со 1 возрасен во двокреветна соба-прво дете плаќа 70%, второ(6,99)-бесплатно

2 Деца (7-13,99) со 1 Возрасен во двокреветна- прво дете плаќа 70%, второ дете плаќа 50%

Фамилијарна соба - 2 возрасни + 3деца/3возрасни + 1 дете + 1 бебе

2 Возрасни + 3 Деца (0-6,99) - 1во дете е бесплатно, 2ро плаќа 50%, 3то дете дете-бесплатно

2 Возрасни + 3 Деца (7-13,99) - 50% секое

2 Возрасни + 1 Дете (7-13,99) + 2 Деца ( 0-6,99)- 1во дете плаќа 50%, 2ро дете- бесплатно, трето дете плаќа 50%

2 Возрасни + 2 Деца (7-13,99) + 1 Дете (0-6,99)- 1во дете плаќа 50%, 2ро дете плаќа 50%, 3то дете-бесплатно

3 Возрасни + 1 Дете ( 7-13,99)- Дете плаќа 50%

3 Возрасни + 1во Дете (7-13,99) + 2ро дете (0-6,99) - 1во дете плаќа 50%, 2ро дете-бесплатно

АПП- 2+2 или 4 возрасни

2 Возрасни + 1 Дете (0-6,99) - дете бесплатно

2 Возрасни + 2 Деца (0-6,99) - 1во дете-бесплатно, 2ро дете плаќа 50%

2 Возрасни + 1 Дете (7-13,99) - дете плаќа 50%

2 Возрасни + 2 Деца (7-13,99)- секое дете плаќа 50%

2 Деца ( 7-13,99) ( 0-6,99) со 2ца возрасни- 1во дете плаќа 50%, 2ро дете-бесплатно

3/4 Возрасен на дополнително легло плаќа 70%

3 Возрасни + 1 Дете (0-6,99) - дете- бесплатно

3 Возрасни + 1 Дете (7-13,99)- дете плаќа 50%

 

 

Доплати:

  • Туристичка такса 1 еур по лицe на ден
  • Новогодишна свечена вечера–80€за возрасните, деца од 4-13,99 год -50% - Задолжително
    За Нова Година не се служи стандардна вечера
  • Божиќна вечера - 35е, деца 4-13,99 - 50%. - Не е задолжително
  • Деца до 3,99 не плаќаат за свечени вечери и немаат засебно место на маса.
  • Домашни миленичиња не се дозволени.
  • Цените се дадени во евра. Плаќањето се врши во денари 1 евро = 61.8 ден

Страницата е посетена:

1492

Печати

Share this product