Хотели Банско (Лион 4*, Спорт 4*, Гинес 4* , Ротманс 3* )

х.ЛИОН 4*

х.ЛИОН 4*

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

29.12.2017

02.01.2018

03.01.2018

10.01.2018

11.01.2018

26.01.2018

27.01.2018

16.02.2018

17.02.2018

31.03.2018

 

1/2 Соба Стандард

H.B

67

47€

35.50

38

35.50 €

 

дете 04-11,99 на допол.легло

H.B

23

17

14

15

14

 

дете 04-11,99 на редовно легло

H.B

51

36

28.50

29

28.50

 

возрасен на допол.легло

H.B

44

33

25

28

25

 

Новогодишна вечера

 

Возрасен- 70

дете од 04-11,99год.-35

14=12, 10=9, 7=6 за пристигнувања на 13.01.2018 и после 03.03.2018

– 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ  ДО 31.10.2017

 

 

х.СПОРТ  4*

 

 

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

 

УСЛУГА

29.12.17

04.01.18

 

05.01.18

11.01.18

 

12.01.18

08.03.18

09.03.18

15.04.18

1/2 соба Стандард

H.B

75.50

67.00

52.50

44.50

деца 02-12.99 на допол.легло

H.B

18.00

17.00

18.00

18.00

дете 02-12.99 на редовно легло

H.B

58.50

51.00

40.50

34.50

Возрасен на допол.легло

H.B

54.00

47.00

37.00

32.00

Новогодишна вечера

Возрасен- 80

Дете од  02-12.99 -40

11=10, 10=9, 7=6 ЗА ПРИСТИГАЊА ОД 23.12.2017 ДО И ПОСЛЕ 16.03.2018

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 31.10.2017-10% ПОПУСТ


 

х.ГИНЕС 4*

 

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

29.12.17

04.01.18

 

05.01.18

11.01.18

 

12.01.18

18.01.18

19.01.18

01.03.18

СТУДИО

H.B

67.00

50.00

39.00

44.50

деца 02-11.99 на допол.легло

H.B

14.00

15.00

15.00

15.00

дете 02-11.99 на редовно легло

H.B

51.00

39.00

30.00

34.50

Возрасен на допол.легло

H.B

47.00

36.00

28.00

32.00

АПП (1 спална)

H.B

72.50

54.50

42.50

48.00

1-во дете 02-11.99 на допол.легло

H.B

14.00

15.00

14.00

14.00

2-ро дете 02-11.99 на допол. легло

H.B

14.00

15.00

15.00

15.00

Возрасен на допол.легло

H.B

51.00

39.00

30.00

34.00

АПП-наем(2 спални) 4лица

H.B

254.00

191.00

145.00

168.00

Новогодишна вечера

возрасен- 70

дете од 02-11,99 -35

11=10, 10=9, 7=6 ЗА ПРИСТИГАЊА ДО 22.12.2017 И ПОСЛЕ 09.03.2018

РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 31.10.2017-15% ПОПУСТ

 

 

 

х.РОТМАНС  3*

х.РОТМАНС 3*

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

29.12.2017-02.01.2018

02.01.2018-31.03.2018

1/2 СОБА

B.B

25.00

13е
1/2 СОБА H.B / 18е
Дете до 4,99 год бесплатно
Дете од 5-11,99 год. плаќа 50% од цената за возрасен

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕВРА. ПЛАЌАЊЕТО СЕ ВРШИ ВО ДЕНАРИ 1 ЕВРО = 62 ДЕНАРИ

Страницата е посетена:

450

Печати

Share this product