Автобуски превоз ОХРИД - БАНСКО сезона 2017/18

Организиран превоз на релација

ОХРИД - БАНСКО - ОХРИД

ОХРИД - САНДАНСКИ - ОХРИД

Цена: 35€ - за возрасни

Цена: 25€ - за деца од 2 до 10 години

поаѓање секои ЧЕТВРТОК и НЕДЕЛА

освен периодот околу новогодишните празници

Од Охрид во 03:30 часот

Од Банско во 13:00 час. по локално време

 

Битола – Банско – Битола

Битола - Сандански - Битола

Цена: 30€ - за возрасни

Цена: 20€ - за деца од 2 до 10 години

Од Битола во 05:00 часПатниците се оставаат до најблиското достапно место до хотелот


Ноќи

Поаѓање

Враќање

2 ноќи

08.12.17

10.12.17

4 ноќи

10.12.17

14.12.17

3 ноќи

14.12.17

17.12.17

4 ноќи

17.12.17

21.12.17

3 ноќи

21.12.17

24.12.17

5 ноќи

24.12.17

29.12.17

4 ноќи

29.01.18

02.01.18

5 ноќи

02.01.18

07.01.18

4 ноќи

07.01.18

11.01.18

3 ноќи

11.01.18

14.01.18

4 ноќи

14.01.18

18.01.18

3 ноќи

18.01.18

21.01.18

4 ноќи

21.01.18

25.01.18

3 ноќи

25.01.18

28.01.18

4 ноќи

28.01.18

01.02.18

3 ноќи

01.02.18

04.02.18

4 ноќи

04.02.18

08.02.18

3 ноќи

08.02.18

11.02.18

4 ноќи

11.02.18

15.02.18

3 ноќи

15.02.18

18.02.18

4 ноќи

18.02.18

22.02.18

3 ноќи

22.02.18

25.02.18

Страницата е посетена:

927

Печати

Share this product