Студиja Гоџо
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Студијата се наоѓаат во строгиот центар на градот, веднаш спроти судот.
Капацитет: 1/2 студио, 1/3 студио и 1 студио за 4 лица. Студиата се една пространа просторија.

Соби

1/2
студио

1/3
студио

1/4

студио

Кујна – опремена мини кујна

ДА

ДА

ДА

Купатило

ДА

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

ДА

ДА

ДА

Клима

ДА

ДА

ДА

ТВ Кабелска

ДА

ДА

ДА

Минибар/
Фрижидер

ДА

ДА

ДА

Интернет

ДА

ДА

ДА

Паркинг

Има бесплатен паркинг пред зградата.

Други услуги

кујна

558

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.