mksqhrendeelrusr

Хотел ,, Вип,, 3* - Берово
3.0/5 rating 1 vote

ВИП ХОТЕЛ – БЕРОВО
Цени валидни од 01.10.2020-31.03.2021

 
Тип на услугa Цена за 1 НП
Двокреветна соба поглед планина 850 ден.
Трокреветна соба поглед планина 750 ден.
Четворокреветна соба поглед планина 650 ден.
Двокреветна соба поглед езеро 950 ден.
Трокреветна соба поглед езеро 820 ден.
Четворокреветна соба поглед езеро 750 ден.
Двокреветна соба без поглед – сутерен 800 ден.
Трокреветна соба без поглед – сутерен 700 ден.
Трокреветна соба без поглед – сутерен 500 ден.

 

 

Дадените цени се по лице за 1 ноќевање и вклучуваат :

  • Ноќевање со појадок

 

 

  • Деца до 3.99 год. се сместуваат бесплатно
  • Дете од 4-9.99 год. – 50% попуст

 

55

Leave a comment

You are commenting as guest.