Хотел "Пирин Голф" 5* - Банско (редовен ценовник)
3.7/5 rating (3 votes)

Хотел

 

Посочените цени се изразени  во евра ПО СОБА /Апп.  1 € = 61.8 мкд. на ден и вклучуваат:

Детска политика:

 

При сместување се задржува задолжителен депозит од 100 лева по соба, кој се  враќа на денот на напуштање на собата по одобрување. Може да биде оставена и кредитна картичка со авторизациона форма.

3558

Leave a comment

You are commenting as guest.