mksqhrendeelrusr

Хотел „Kaya,, 4*
4.0/5 rating 1 vote

 

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:
* Авионски превоз со аеродромски такси со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж) -135 eur - променлива
* Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел во Uludag – аеродром (Sabiha Gokcen),

Цена дополнително
* Патничко и здравствено осигурување
* Екстра трошоци во хотел
* Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур само авионски превоз
* Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур само авионски превоз

Важна напомена:
* Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!
* Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
* За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето
* Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100 %.
* За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ

62

Leave a comment

You are commenting as guest.