Хотел ,, Здравец ,, 4**** - Велинград
4.5/5 rating (2 votes)

Gallery image of this property

 

 

Цените за собите се по лице на ден, а за апартманите по апартман на ден изразени во евра 1€  = 61,8 мкд.

 

Во цената е вклучено:

Дополнителни услови:

-Туристичка такса се доплаќа задолжително на рецепција 1,31 лв, на ден по лице, независно од возраста

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ >>>ЛИНК<<<

792

Leave a comment

You are commenting as guest.