mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Рафаиловичи

RAFAILOVIĆI е мало рибарско село сместено на крајот на бечичка плажа со кристално чисто и топло море со 226 сончеви денови во годината. 
Покрај самата обала се протега шеталиште со должина од 3 км која го поврзува местото со Будва. Покрај прекрасната плажа и зеленило, Рафајловичи има и марина за глисери и чамци, бројни кафани, ресторани, дуќани, парк и слични содржини.

Близината на Св.Стефан, Будва како и Тиват ( 17км) , го прават ова место привлечно за мирен одмор и за забава и активен одмор.

Рафаиловичи Лето 2018
4.3/5 rating (3 votes)