mksqhrendeelrusr

Вили - Охрид

Вила Кале

Вила Кале
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Собите и апп се во нова куќа изграденa во Охридски стил и се наоѓаат во стариот дел на градот.
Краток опис:
Секоја од собите и апп е една просторија, пространи и светли соби..
Дуплексот е со две одвоени простории.

Вила Луција

Вила Луција
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Вилата “Луција” се наоѓа во стариот дел...
Капацитет: Сите соби се една пространа просторија, освен дуплексот и апп...

Вила Магдалена

Вила Магдалена
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Вилата “Магдалена” се наоѓа на 10 мин пешачење од центарот...
Капацитет: Секоја соба е опремена со кујна, тераса, кабловска...

Вила Мал Свети Климент

Вила Мал Свети Климент
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Оваа екслузивна вила се наоѓа на влезот од стариот град...
Капацитет:
располага со 7 соби од кои 4 се апртмани 2+2 со соба за...
Услуги:
Клима, мини бар, апарат за кафе и чај, кабелската телевизија, DVD...

Вила Месокастро

Вила Месокастро
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Вилата "Месокастро" се наоѓа во стариот дел на Охрид...
Капацитет: На располагање има 9/2, 3/3 и 2/1 соба.
Услуги: Кабелска ТВ, интернет, сопствено копатило, повеќето соби имаат тераси...

Вила Милка

Вила Милка
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Сместена во мирна и тивка околина, на само 5 минути пешачење од центарот
Капацитет: располага со 22 ексклузивни луксузни двокреветни и трокреветни соби.

Вила Пасаж

Вила Пасаж
5.0/5 rating 1 vote

Вила Стамат - Елешец

Вила Стамат - Елешец
5.0/5 rating 1 vote