mksqhrendeelrusr

Вила Кале
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Собите и апп се во нова куќа изграденa во Охридски стил и се наоѓаат во стариот дел на градот.
Краток опис: Секоја од собите и апп е една просторија, пространи и светли соби..
Дуплексот е со две одвоени простории.

Соби

1/2

1/3

1/4 Апартмани

Кујна

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Купатило

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

Т

Т

НЕ

НЕ

Т

НЕ

Т

Т

НЕ

Т

Клима

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ТВ Кабелска

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Минибар/
Фрижидер

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Интернет

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Паркинг

Има бесплатен паркинг.

Други услуги

Во секоја соба има кафемат. 24 h Рецепција.

 

426

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.