mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Скијатос

На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 3часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров – Скиатос. Припаѓа во групата на Северни Споради,изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море.Заедно со островите  Хвар,Елба и Корзика припаѓа во групата на најзелените и најшумовитите острови во Европа.Островот – Скиатос со површина од 50 км2 и преку 50 плажи со извонредна забава за млади.Плажите Агиа Параскеви,Трулос,Кукунариес,Банана Бич,Дијамант Бич,Лалариа-бела камена плажа и многу други оставаат простор за повторно навраќање и убави спомени. Градот Скиатос со својот модерен стил и многубројните ресторани,бутици со брендирана гардероба, кафетерии и дискотеки испреплетено со многубројни туристи од цела Европа, ќе ве опушти и направи задоволни и чекор понапред од сите.

Вили " Панос/ Хармони / Никос " - Скијатос
4.5/5 rating (4 votes)