mksqhrendeelrusr

Хотел Park Lakeside 4****
4.5/5 rating (2 votes)

Хотел Park Lakeside 4****

Локација: Позициониран на најидеалниот дел од езерскиот брег на само 3 километри од Охрид.

Капацитет: Хотелот располага со 27 апартмани, 19 двокреветни соби,3 резиденцијални (претседателски) апартмани и ресторан со 220 места.

Услуги: Во рамките на комплексот се вклучени терени за тенис, фудбал,надворешен базен, интернет и паркинг.

Specifications

  • 4 Ѕвезди
  • Pool Hairdreser
454

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.