mksqhrendeelrusr

Хотели - Струга

Струга е уште еден бисер на Охридското езеро, која реката Дрим кој минува низ неа,
нејзините мостови, струшката чаршија ја чинат поинаква, скоро идилична.
Но сепак Струга е развиен туристички град, кој им ги нуди сите услуги на современито турист.
На оваа страна е нашиот избор на хотели во Струга.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК И ТУРИТЕ КОИ НАШАТА АГЕНИЦЈА ГИ НУДИ ВО МАКЕДОНИЈА.

Хотел Mirage 4****

Хотел Mirage 4****
3.5/5 rating (2 votes)

Локација: Лоциран на брегот на Охридското езеро,на само 1 км од центарот на Струга.

Капацитет: 49 соби и 4 луксузни апартмани.

Услуги: Zатворен базен, џакузи, турска бања, сауна, конференциска сала, ресторан и приватна плажа.

Хотел Империал

Хотел Империал
3.0/5 rating 1 vote

Хотел Макпетрол 4****

Хотел Макпетрол 4****
4.0/5 rating 1 vote

Локација: Лоциран во прекрасен шумски амбиент, со поглед кон Охридското езеро...
Капацитет: 46 двокреветни соби и 3 апартамни.
Услуги: Конгресна сала, сауна, фитнес, надворешен базен, рекреативни...