mksqhrendeelrusr

Хотели - Скопје

Главниот град на Македонија, Скопје, во кој спојот на стартото и новото се поврзани со елегантните аркади на Камениот Мост, можеби најдобро ја претставува Македонија во мало.
Скопската чаршија со калдармисаните сокаци, златарите и традиционалните кафеани со традиционалната кујна наспроти стилските модерни кафичи, шопинг центри од другата страна на реката Вардар... Скопје нуди едно поинакво доживање со многу испреплтени чувства и сензации...

А за Вашето сместување во него ова е изборот на хотели...

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК И ТУРИТЕ КОИ НАШАТА АГЕНИЦЈА ГИ НУДИ ВО МАКЕДОНИЈА.

Хотел

Хотел "VIP" 3***
3.0/5 rating 1 vote

Локација: 15 мин пешачење од центарот, околу 1,5 км одалеченост.
Капацитет: 39 соби.
Услуги: Мини бар, фрижидер, чај и кафе-мат, конференциска сала...

Хотел Best Western Bellevue 4****

Хотел Best Western Bellevue 4****
4.0/5 rating 1 vote

Локација: 8 км од Скопје.
Капацитет: 32 комплетно опремени соби од кои...
Услуги
: хотелски ресторан “Лафајет” и ексклузивна тераса, конференциски сали...

Хотел Best Western Turist 4****

Хотел Best Western Turist 4****
4.0/5 rating 1 vote

Локација: Во центарот на градот.
Капацитет
: 74 комплетно опремени соби и апартмани од кои: 54 се...
Услуги: хотелски ресторан “Ројал” , 3 конференциски сали, бизнис центар...

Хотел Holiday Inn 5*****

Хотел Holiday Inn 5*****
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Лоциран е центарот на градот.
Капацитет: 178 комплетно опремени соби и апартмани од кои: 101 ...
Услуги: 1 хотелски и 1 национален ресторан, 8 конференциски сали...

Хотел Амбасадор 3***

Хотел Амбасадор 3***
3.0/5 rating 1 vote

Локација: 5 мин пешачење од центарот, околу 700m одалеченост.
Капацитет: 40 соби
Услуги: Собите се опремени со мини бар, кабелска ТВ, клима, телефон...

Хотел Бристол 2**

Хотел Бристол 2**
2.0/5 rating 1 vote

Локација: Во центарот на градот.
Капацитет: 33 комфорни соби
Услуги: хотелски ресторан со капацитет од 100 места, отворена тераса со капацитет од 60 места, паркинг простор

Хотел Водно 3***

Хотел Водно 3***
3.0/5 rating 1 vote

Локација: 4,5 км од центарот на градот.
Капацитет: 28 комфорни и модерно опремени соби
Услуги
: хотелски ресторан со капацитет од 250 места, отворена тераса...

Хотел Карпош 4****

Хотел Карпош 4****
4.0/5 rating 1 vote

Локација: 2,5 км од центарот на градот.
Капацитет: 59 елегантни и пространи соби и сјуити, од кои 25 се еднокреветни, 15 двокреветни, 12 луксузни...
Услуги: Ресторан, 2 конференциски соби, бизнис центар, фитнес...