mksqhrendeelrusr

Хотел Водно 3***
3.0/5 rating 1 vote

Локација: 4,5 км од центарот на градот.
Капацитет: 28 комфорни и модерно опремени соби
Услуги
: хотелски ресторан со капацитет од 250 места, отворена тераса со прекрасен поглед и капацитет од 300 места, 2 конференциски сали, аперитив бар, сопствен паркинг простор.

Specifications

  • 3 Ѕвезди
  • Hairdreser
1521

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.