mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Боровец

Боровец лежи на северните падини на планината Рила на надморска височина од 1350 метри и има одлична локација, земајќи го предвид фактот што е во непосредна близина на највисокиот планински врв на Балканот, Мусала (2925м) и на само 72 км одалеченост од Софија. Падините околу Боровец се покриени со снежна покривка од преку 1,5 метар во периодот од Ноември до Мај, по што се приметува дека овде зимската сезона трае повеќе од пололвина година. Со околу 40 км ски патеки модерно опремени со сета потребна ски инфраструктура, Боровец претставува одлично место за одмор и забава.

BOROVETS GREEN HOTEL 4*

BOROVETS GREEN HOTEL 4*
0.0/5 rating (0 votes)

Боровец Хилс 5* - Боровец

Боровец Хилс 5* - Боровец
0.0/5 rating (0 votes)

Вили „ЈАГОДА И МАЛИНА“ - Боровец

Вили „ЈАГОДА И МАЛИНА“ - Боровец
5.0/5 rating (2 votes)

Хотел

Хотел " Flora " 4****
4.5/5 rating (2 votes)

Хотел

Хотел " Iglika Palace " 4****
5.0/5 rating 1 vote

Хотел

Хотел "Yanakiev" 4*
5.0/5 rating (3 votes)

Хотел Лион 4* - Боровец

Хотел Лион 4* - Боровец
0.0/5 rating (0 votes)

Хотел Самоков 4****

Хотел Самоков 4****
4.0/5 rating 1 vote

Хотел „Јастребец“ 4* - Боровец

Хотел „Јастребец“ 4* - Боровец
0.0/5 rating (0 votes)

Хотел „МУРА“ 3* - Боровец

Хотел „МУРА“ 3* - Боровец
5.0/5 rating 1 vote