mksqhrendeelrusr

Хотел Holiday Inn 5*****
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Лоциран е центарот на градот.
Капацитет: 178 комплетно опремени соби и апартмани од кои: 101 еднокреветни соби,50 двокреветни соби, 11 ексклузивни соби,14 апартмани,1 претседателски апартман, 1 соба за лица со посебни потреби.
Услуги: 1 хотелски и 1 национален ресторан, 8 конференциски сали, бизнис центар, фитнес центар и сауна,казино, ТВ салон и аперитив бар, Rent-a-car , сопствен паркинг простор и 24 часовно обезбедување

Specifications

  • 5 Ѕвезди
  • Sauna Masage Hairdreser
1391

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.