mksqhrendeelrusr

Хотел Бристол 2**
2.0/5 rating 1 vote

Локација: Во центарот на градот.
Капацитет: 33 комфорни соби
Услуги: хотелски ресторан со капацитет од 100 места, отворена тераса со капацитет од 60 места, паркинг простор

Specifications

  • 2 Ѕвезди
1387

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.