mksqhrendeelrusr
 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z
 • #

Тасос

Тасос е најсеверниот остров во Егејскиот архипелаг, кој поради својата раскошна убавина и бујна вегетација популарно е наречен „зелениот дијамант“. Убавината на Тасос е во кристално чистото море, многубројните скриени заливи, плажи и археолошки наоѓалишта. Ова зелено острово прекриено со шума ќе ве воодушеви со своите природни убавини, смарагдно зеленото море и гостопримловоста на локалното население.

Вила Анастасија Лименарија со поаѓање од Охрид

Вила Анастасија Лименарија со поаѓање од Охрид
4.1/5 rating (13 votes)

Вила Еми Лименарија со поаѓање од Охрид

Вила Еми Лименарија со поаѓање од Охрид
4.6/5 rating (5 votes)

Вила Марија - Тасос
5.0/5 rating 1 vote

Студија WATER SIDE - Тасос
4.5/5 rating (2 votes)

Студија Аугустис Лименарија

Студија Аугустис Лименарија
4.0/5 rating (3 votes)