mksqhrendeelrusr

Апартмани Де Лукс
4.5/5 rating (2 votes)

Локација: Апартманите се наоѓаат на 5 мин. од центар и веднаш кај кружното кај Билјанини кај поранешниот ресторан Охридија.
Капацитет: располагаат со сопствен ресторан, 1/2 , 1/3, 1/4 студија со сопствена кујна и тоалет.

 

335

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.